Tüm bitkilerde ideal (DMPP inhibitörlü Amonyum Azotu %18,5, Nitrat Azotu %7,5) bir üst gübresidir. İçerdiği amonyum azotu ve alınabilir kükürt sayesinde topraktaki fosfor ve mikro elementlerin alınımı teşvik edilir. Toprak pH değerini düzenler. ENTEC® 26 amonyak halinde kaybolmaz. Bitkilerin ihtiyaç duyduğu kükürt ENTEC® 26 ile verilmiş olur. Tahıllarda kardeşlenmeden sonra verilir. Tarla bitkilerinde diğer üst gübrelerin kullanıldığı dönemde uygulanır. Yağışlara bağımlı üretimlerde son gübreleme dönemi bu gübre ile 2-3 hafta erken bir döneme çekilir ve gübrenin etkisinden daha iyi yararlanılır. Meyvecilikte meyve irileşme döneminde ağaç taç izdüşümüne verilmesi ve toprağa karıştırılması tavsiye edilir.
Meyvelerde uygulanacak miktar : 25-40 kg/da
Meyvelerde uygulanacak miktar : 1,5-2 kg/ağaç (Büyük) - 0,4-0,8 kg/ağaç (Bodur)
Sebze ve Tarla Bitkilerinde : 40-50 kg/da
ÜRÜN TAKSİT VE ÖDEME SEÇENEKLERİ
Bankalara özel taksit seçenekleri :
ÜRÜN YORUMLARI
Yorum / Soru ekleyebilmek için üye olmanız gerekmektedir.
Ortalama Değerlendirme »

KARGO VE İADE ŞARTLARI
Garanti Şartları
Ürünlere ait içerik üretici firma tarafından garanti edilir. Makine grubu ürünlerde 2 yıl teknik servis garantisi bulunur ve fatura altında ibraz edilir.
Kargo ve İade
Kargo ÜCRETSİZ. 15 gün içinde ambalajı bozulmamış, kullanılmamış, açılmamış ürünü Sürat kargo ile karşı ödemeli olarak iade edebilirsiniz. Ürün ulaştığından itibaren 15 gün içinde ücret iadesi yapılır.
Sipariş Kargoya Verilişi
Ürünler siparişi verdiğiniz tarihten itibaren aksi belirtilmedikçe (Hızlı kargo vb. uyarı simgeleri.) 3-5 iş günü içerisinde kargolanmaktadır.